Deutsch / Română
German State Theatre Timișoara

Lucian Vărşăndan - Premiu pentru excelenţă în management şi strategia artistică a Teatrului German de Stat Timişoara

23 March 2018

La 19 martie la Teatrul Odeon din București a avut loc decernarea premiilor Radio România Cultural pentru cele mai importante reușite ale culturii din anul precedent.

Fostul director al Teatrului German de Stat din Timișoara, Lucian Vărșăndan, a primit premiul Radio România Cultural la secțiunea Teatru. Timișoreanul a fost premiat pentru excelența managementului vizionar și coerența strategiei artistice a teatrului pe care l-a condus până în toamna lui 2017.

„Mulțumesc radioului public că s-a aplecat asupra performanței unui teatru atât de mic, mulțumesc juriului (…) mulțumesc oamenilor care mi-au fost alături și artiștilor din Teatrul German de Stat și care au venit la Teatrul German de Stat și au făcut posibilă această performanță. Vreau să dedic acest premiu celor mulți creatori de teatru din România a căror realitate zilnică se vede mult mai puțin strălucitoare în munca lor și în zbaterea lor de zi de zi, adesea sufocați de birocrație, adesea lipsiți de resurse și cu toate acestea nu renunță. Este și premiul lor.”, a declarat Lucian Vărșăndan, la Gala premiilor Radio România Cultural.

Secretar literar

Andrea Wolfer

Latest news

#safetheater