Deutsch / Română
German State Theatre Timișoara

Votează și tu „V.I.P. –Very Isolated Person”, spectacol nominalizat la Premiile UNITER

6 July 2021

Mai sunt câteva zile până la Gala Premiilor UNITER, care va avea loc în 19 iulie 2021, începând cu ora 21.00. Astfel că în următoarele zile publicul iubitor de teatru este invitat să își voteze favoriții la categoria „Pariul Publicului”. Prin urmare, UNITER a lansat campania de promovare video a artiștilor nominalizați. Zilnic, mesaje de susţinere din partea colegilor de breaslă vor rula pe site-ul lor și pe contul oficial de Facebook.

Printre nominalizările de anul acesta se află și „V.I.P. – Very Isolated Person” – la categoria „Cel mai bun spectacol de teatru tv / teleplay” ­– o adaptare liberă după „Pescărușul” de A.P. Cehov, conceptul și regia Paula Lynn Breuer și Olga Török, o producție Teatrul German de Stat Timișoara.

Noi vă invităm să intrați pe linkul de mai jos și să vă alegeți-vă favoritul – „V.I.P. – Very Isolated Person.”

Aici: https://www.uniter.ro/pariul-publicului-la-gala-premiilor-uniter-2021/

Apoi vă invităm să urmăriți gala de acordare a premiilor pentru cele mai bune creații din teatrul românesc, care va fi transmisă în direct pe TVR1, Radio România Cultural și online pe www.uniter.ro și www.tvr.ro. Și să le încurajați pe Olga și pe Paula – online sau în persoană.

Latest news

#safetheater